Naast de bekende gerechten op onze menukaart, zorgt onze ervaren chef-kok er voor dat er regelmatig geheel nieuwe gerechten aan de kaart worden toegevoegd. Een goede suggestie als u iets nieuws wilt proberen.

49.
Razhash Kurma
Heerlijk gegrilde eendenfilet in een beroemde kurma saus: een romige saus met kardamon, rozijnen, amandelen, yoghurt en groene chili.
Wijnsuggestie: Casas Patronales Merlot
(tijdelijk op de kaart: 3,50 per glas en 14,50 per fles)

21,50
50.
Jira Icha
Gegrilde grote garnalen uit de Golf van Bengalen in een saus van gebakken komijnzaad, yoghurt, groene chili, garom masala en verse koriander.
Wijnsuggestie: Casas Patronales Chardonnay
(tijdelijk op de kaart: € 3,50 per glas en € 14,50 per fles)
21,50
51.
Garlic lam of kip
Traditioneel pittig gerecht met verse knoflook, chili, gebakken mosterdzaad en koriander.
Wijnsuggestie: bij lam Casas Patronales Merlot en bij kip Casas Patronales Chardonnay
(tijdelijk op de kaart:
3,50 per glas en 14,50 per fles)

18,50



Alle gerechten worden geserveerd met basmati rijst, garlic nan en een frisse raita